Een nieuw jaar

Gepubliceerd op 1 januari 2019 om 20:49

Ik wil beginnen met iedereen een onwijs gezond, gelukkig en liefdevol 2019 te wensen. Ik hoop dat jullie diertjes ook een relaxte oudejaarsavond achter de rug hebben. Onze eigen beestenbende heeft het best prima gedaan. Onze border collie Sproet is de grootste zenuwpees hier in huis. Deed voorgaande jaren redelijk vaak stressplasjes binnen en wist echt niet waar hij het zoeken moest. Dit jaar hadden we de Petremedy verdamper samen met de spray ook van Petremedy. Daarnaast hebben we hem de hele december maand de pet rescue druppels gegeven die een vriendin van ons zelf samengesteld heeft. En echt, wij waren blij! Wat heeft ie het goed gedaan onze Sproet. En dat gewoon allemaal op natuurlijke middelen. De rest van onze beestenboel is ook goed door deze dagen heen gekomen. Wisten jullie trouwens dat Petremedy ook ingezet kan worden bij honden die niet graag auto rijden, honden die buiten opgefokt of angstig zijn, rouwverwerking van dieren, verbouwingen in huis enz enz?

De eerste maand van Dudes & Diva's zit er ook al weer op. Een maand waarin ik best aardig wat aanloop heb gekregen van bekende maar ook van onbekende mensen die hun hondenbaby aan mij toevertrouwde. Ik heb er van genoten, en ik kan me geen ander werk meer voorstellen wat ik liever zou willen doen dan wat ik nu doe. Ik ben de mensen die mij de kans hebben gegeven hun lieve viervoeter te verzorgen dankbaar dat ze mij deze kans hebben gegeven, en hoop zeker dat ik deze mensen terug ga zien. En dan zitten we nu zo ineens in 2019. Een jaar waarin ik een hoop nieuwe klanten hoop te mogen begroeten. Kom maar op, ik heb er zin in!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Gerda
2 jaar geleden

We hebben Koos onze Bordeaudog gebracht en hij rook heeerlijk toen hij klaar was met een mooi sjaaltje om was het eind resultaat top.
Dan de extra service om pet remedy te verkrijgen was heel fijn . Het heeft wel geholpen om hem wat minder nerveus te krijgen. Wij wensen jou en de trimsalon dudes en diva’s de beste wensen voor 2019 en dat je veel klanten mag ontvangen.

Patricia
2 jaar geleden

Heel graag gedaan Gerda, wat fijn dat Koos er baat bij heeft gehad. En ook de beste wensen voor jullie!