Online reserveren

Gepubliceerd op 22 januari 2019 om 20:54

Je kan tegenwoordig bijna overal online een afspraak maken: bij de dokter, bij de kapper, hotelreserveringen....dan kan ik niet achterblijven natuurlijk.

Ik heb de moderne schoenen aangetrokken en voila: vanaf nu kunt U ook bij trimsalon Dudes & Diva's online een afspraak maken.

Het werkt heel eenvoudig: kies de gewenste behandeling, kies datum en tijd en vul de verdere gegevens in. Klik op "maak" en ik krijg een bericht van de gemaakte afspraak. Indien nodig neem ik nog even contact met U op. Zodra de afspraak door mij definitief gemaakt is krijgt U een bevestiging per email.

Een dag voor de afspraak krijgt U ook een herinneringsmail. Ideaal toch? Uiteraard kan er telefonisch ook nog steeds een afspraak gemaakt worden.

Dus, graag tot ziens!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.